Ünlü oyuncu Beren Saat hayranları ile seneler aradan geçtikten sonra Atiye adındaki netflix platformunda yayınlanan dizi ile buluşmuştu. Dizinin yayınlanan ilk iki sezonu oldukça ilgi gördü, ilk 2 sezonunda toplam 8 bölüm devam eden Atiye dizisinin 3 ve final sezonu çekimleri de tamamlanmıştı, yayın tarihi heyecanla bekleniyor.

Beren Saat’in canlandırmış olduğu Atiye karakteri ile ödül kazanmasının mutluluğu bir hayli büyük oldu İstanbul Üniversitesi işletme Kulübü tarafından düzenlenen mavi elma ödül töreni dün akşam gerçekleşti. Törende yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünün sahibi Beren Saat oldu.

Ünlü oyuncu kazanmış olduğu ödülü eline alıp fotoğrafını çekti, Instagram hesabından paylaştı, duygularını da hayranlarıyla paylaştı. Beren Saat hem İstanbul Üniversitesi öğrencilerini hem de adliyedeki ekip arkadaşlarına hem de projenin yapımcısı Onur Güventam'a mesajında yer verdi.

Beren Saat’in mesajı şöyle:

Mavi elma ödülleri en iyi kadın oyuncu ödülünü için töreni düzenleyen ve oy veren İstanbul üniversitelileri Atiye’yi pandemi koşullarında büyük bir özveri ile tamamlayan A takımımıza, destekleri giderek çoğalan netflix izleyicilerine ve bu projeyi bana hediye eden hayata Teşekkür ederim. Bu unutulmayacak projelerimizin başlangıcı olsun.

Ünlü oyuncu Beren Saat’i sevenlerde hem yeniden dizi setlerine dönüş yaptığı için hem de emeklileri sebebiyle Beren Saat hep övgü dolu mesajlar yolladı ve seninle gurur duyuyoruz şeklinde yorum yaptı.

Editör: Wan Haber