Şimdiye kadar 51 bölümü ekranda yer alan ve kemik izleyici grubunu her hafta ekrana taşıyan yeni bölümde Alpay konusunda önemli gelişmeler yaşanacak.

Benim Adım Melek dizisinde Halil’in büyük derdiğini babası Cumali’ye anlatması önemli bir adım… Bir diğer önemli adım ise Kenan’ın Melek ile Halil’in evliliğine engel olmasına son vereceğine söz vermesi. Kenan öyle bir şey yapacak ki Alpay adeta hoplayacak. Peki ne yapacak? İşte bu detay yeni bölümde ortaya çıkacak.

Halil ve Melek arasında Alpay sorunu çözüme doğru ilerlerken, Defne ile Ömer ise aşklarını doyasıya yaşıyor. Ancak yeni evinde Defne’ye pek de rahat yok… Zümrüt konakta Ömer ve Defne’ye rahat vermez. Ama Vildan artık Zümrüt’e dişini göstermeye başlayacak. Zümrüt bu durumdan rahatsız. Kayınvalideler karşı karşıya gelecek. Defne artık taraf seçmek zorundadır.

Kenan, Alpay’ın çevirdiği dolapları anlamaya başlar. Alpay’a engel olmaya çalışacaktır. Kendince çözüm yolları arar. Melek’e de Alpay’ı Halil ile arasından çekeceğine söz verecek. Yani Kenan’ın dizi izleyicilerinin takdirini kazanacağı tavırlarını izleyeceksiniz.

Benim Adım Melek dizisinin 10 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak 52. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Ömer ve Defne’nin mutluluk sarhoşu olduğu sahneler de var, Melek ve Halil’in içine düştükleri karamsarlığın yansıması da var… Yeni bölüm yine merakla bekleniyor…

Editör: Wan Haber