Benim adım Melek dizisinde meydana gelen gelişmelerden dolayı merak artık gittikçe daha fazla artış gösteriyor. Ancak bir türlü istemiş olduğu reytingi elde edemeyen dizi ile ilgili final iddiaları şimdiden başladı. Benim adım Melek final mi yapacak? TRT dizi hakkında nasıl bir karar verdi?

Benim Adım Melek Dizisinin Son Durumu Nedir?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Benim adım Melek dizisinin Özellikle de son haftalarda reytinglerinde ciddi manada bir düşüş yaşanıyor dizinin çözüm üretme konusunda problem yaşanması durumunda final yapacağı açıklandı. Benim adım Melek ile ilgili söylentiler devam ederken, herhangi bir açıklama yapılmaması daha oldukça merak oluşturuyor. Dizi, düşüşe geçse dahi heyecanından Asla ödün vermiyor ve devamlı olarak daha çarpıcı şeylerle göz önüne çıkıyor.

Dizinin son bölümünde Alpay, polise ifade verirken; Halil'in adını söylemesi ile olay oldu. Ne söylemiş olduğu tam olarak bilinmeyen karakter ile ilgili merak gitgide artıyor.

Halil'in Kurtulmasına Karşılık Konak Verilecek Mi?

Benim adım Melek dizisinde özellikle de ekranlara gelen son bölümde, polise ifade verirken halinin adını verdi. Fakat onu kurtarma karşılığında Konağı istiyor. Bütün bu içtenlik karmaşası meydana gelirken, Nehir ile Halil aşkı Elbette dur durak bilmiyor. Zor zamanlar geride bırakmaya çalışsalar da her zaman başlarında bir sıkıntı olacak. Rahatsızlığınız zar zor atlatmaya çalışan Meleke, Konak'ın verildiğini duyunca çok sinirlenecek.

Benim adım Melek dizisinde Halil karakterine hayat veren Kutsi geçtiğimiz birkaç gün içerisinde Gaziantep'te Sessiz sedasız bir şekilde Dünya evine girmişti. Benim adım Melek dizisinin final yapması ile ilgili çeşitli söylentiler sosyal medya platformlarında dolaşırken, kanalın yapım şirketi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Editör: Wan Haber