Çarşamba Akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Benim adım Melek dizisinde Kaan Çakır aracılığı ile Başarılı bir şekilde rol verilen Alpay karakterine yönelik izleyicilerin tepkileri artık Durdurulamaz bir noktaya vardı.

 Melek'in kurtarılması amacıyla ilik vereceğini dile getirerek bunun açısından da Halil’e sözleşme imzalatan ve evlenmeleri durumunda da Konak ile dükkanın kendisine verileceği sözleşmeyi devamlı hatırlatan Alpay karakterini dizinin hayranları artık gıcık kapmaya başladı.

Uzun zamandır ailenin üzerinde Karabulut’u gibi dolaşan Alpay karakteri Halil’i devamlı sıkıştırıyor ve Melek'le mutlu olmalarına engel olmaya gayret ediyor.

 Dizide Funda’nın Alpay’dan boşanmak istemesi üzerine izleyicileri çok mutlu eden gelişmeler meydana geldi.

Alpay karakterinin başına gelecek her türlü kötü şeyi artık benim adım Melek dizisi hayranlarından olumlu bir tavır gelmeye başladı.

Senariste sosyal medya platformu üzerinden mesaj yollayan dizi hayranları Alpay karakteri artık dizinin tadını iyice kaçırmaya başladı. Lütfen Alpay’ın yaptıklarını, naklin sahibi Alpay’ın olmadığını bir an önce Halil ile Melek öğrensin diye yorum yazıyorlar.

Pek çok dizi hayranı da Alpay karakterinin artık hikayeden çıkarılması gerektiği ile ilgili çeşitli yorumları yazmaya başladılar. Alpay dizinin istenmeyen karakteri olmuş durumda. Kaan Çakır ise öyle başarılı bir performans sergiliyor ki rolün hakkını vermek de işte böyle bir şey dedirtiyor.

Benim Adım Melek dizisi yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00’da TRT 1’de!

Editör: Wan Haber