Çarşamba Akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan ile Kutsi başrollerde mükemmel bir performans sergilemeye devam ediyor. Bu dizinin kurgusunda ise ağırlığı bütün seyircilerin adeta yüreklerini yakarcasına.

Halil ile Melek her ne olduysa artık bir türlü hayatlarını birleştiremediler. İlişkilerinde ve önlerine çıkan engel Alpay oldu... Şimdi ise Alpay çok daha kuvvetli bir konumda bulunuyor, Kaan Çakır'ın Başarılı bir şekilde hayat verdiği Alpay, Halil'den dayak yedikten  sonra hastanede kendine geldi.

Seyit Ali'den de Halil'in kurtuluşu açısından Konağı isteyecek. Seyit Ali bir gül Konağı Alpay’a verecek mi? Halil ise mahkemeyi bekliyor. Mahkeme esnasında büyük bir gerçek meydana çıkacak. Melek'in dönüyoruz Alpay değil, yani yapmış oldukları anlaşma artık geçersiz bir hal aldı. Bu durumun nihayetinde ortaya çıktı.

Bir başka önemli gelişme ise Kenan karakterinin Alpay’a karşı vermiş olduğu gayretler ve mücadelede önüne çekmiş olan büyük bir engeldir. Kenan, ölüm ile burun buruna gelmiştir. Bir karakter daha mı acaba diziden ayrılacak? İşte bu sorunun cevabını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız bu akşam saat 20:00’ da TRT1 ekran larınızı açmayı unutmayın.

Benim Adım Melek 56. Yeni Bölümüyle Bu Akşam Saat 20:00’ da TRT 1'de!

Editör: Wan Haber