Büyük bir heyecanla beklenen Baş Belası dizisinden yeni tanıtım kısa bir süre önce yayınlandı! Yaz aylarında ATV kanalında yayınlanması beklenen romantik komedi ağırlık dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla adından sıkça bahsettirecek. Ekranların en popüler isimlerinin yer aldığı Baş Belası dizisi sosyal medya platformlarında da büyük bir takipçi kitlesine sahip.

ARC Film tarafından yapımcılığı yapılan Baş Belası dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Yaz sezonunda ekranlarda yer alacak olan Baş Belası dizisi yayınlanan fragmanları ile büyük bir ilgi görüyor. En son Seni Çok Bekledim dizisinde yer alan İrem Helvacıoğlu'nun dizisi beklenen reyting performansına ulaşamadığı için erken final yapmıştı. Final yaptıktan sonra ara vermek yerine başka projeyle anlaşan güzel oyuncu hayranlarını oldukça mutlu etti!

Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Seçkin Özdemir en son Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara gelmişti. Baş Belası dizisi ile ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncunun partneri İrem Helvacıoğlu ile olan uyumu ise çok beğenildi.

Baş Belası dizisinin konusu nedir:
İpek Gümüşçü kendisini ailesine adayan ve emniyette psikolog olarak çalışan kariyer kadınıdır. Çocukluk yıllarından beri polisiyeye karşı büyük bir tutkusu olan cinayet büro baş komiseri Şahin Kara'yla yolları kesişecek ve ikili birbirine çok zıt gidecek! Dizide bu iki karakterin polisiye ile karışık eğlenceli hikayesi konu alacak.

Baş Belası dizisinin oyuncu kadrosu:
Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünü paylaştığı Baş Belası dizisinde Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk gibi isimler yer alacak.

 

Editör: Wan Haber