Geçen sene Survivor’ adını duyuran yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı tatil öncesi vücudunda bulunan eski kız arkadaşının ismini sileceğini söyledi. Nisa Bölükbaşı'nın bu istekte bulunduğunu söyleyen Barış Murat Yağcı kız arkadaşım kıskanç ama kıskanması güzel dedi.

Survivor 2020’de beraber yarışan ve yarışmanın ardından birlikteliklerini duyuran Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’ın ilişkileri çok konuşulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalında konuk olan Nisa Bölükbaşı, ilişkilerinin nasıl başladığını anlatmış ve sorulan soruları yanıtlamıştı. Barış Murat Yağcı’nın ensesinde bulunan dövmede eski sevgilisinin adının yazılı olduğunu öğrenince, bu dövmeyi sildirirsen seninle evlenirim dediğini açıklayan Bölükbaşı, kıskanç olduğunu da itiraf etmişti.

Beraber Uludağ’a tatile gidecekleri öğrenilen çifte dövme konusu soruldu. Yağcı, Nisa istediği için dövmeyi sildireceğini söyledi. Ayrıca Nisa’nın kıskanç birisi olduğunu, bir ilişkide kıskançlık yoksa sorun olacağını söyledi. Yakışıklı oyuncu sözlerine ek olarak kıskanılmak güzel bir şeyi de ekledi.

Editör: Wan Haber