Ünlü oyuncu Barış Arduç'dan hayranlarına büyük haber geldi! Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan yakışıklı oyuncu Barış Arduç bir süredir ekranlardan uzaktaydı! Ünlü oyuncunun yer alacağı yeni proje kısa bir süre önce belli oldu!

Yakışıklı aktör Barış Arduç, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran bir dizinin kadrosuna katıldı! Ünlü oyuncunun yer alacağı proje ise hayranlarını çok sevindirecek! Sürekli farklı tarzda dizi ve filmde yer alan Barış Arduç'un yeni dizisine hayranları çok sevinecek!

Barış Arduç, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda!
Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Barış Arduç, TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisiyle anlaşmaya vardı! Ünlü oyuncu bundan böyle her Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor! En son Show tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Barış Arduç, yeni projesi ile hayran kitlesine büyük bir müjde verdi! Ünlü oyuncunun hayranları ise Barış Arduç'un yeni dizi haberine çok sevindi!

Barış Arduç kimdir?
9 Ekim 1987 senesinde İsviçre'de dünyaya geldi. Daha sonra ailesi ile Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır ve eğitimini burada tamamladı. Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alan Barış Arduç daha sonra da Sadri Alışık Tiyatrosunda yer almıştır. Barış Arduç ilk olarak Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili ve Benim İçin Üzülme gibi yapımlarla seyirci karşısına çıkmıştır. Daha sonra ise Bugününün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin dizisinde yer almıştır. 2015 senesinde başrolünü Elçin Sangu ile paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde yer alan Barış Arduç bu dizisiyle büyük bir çıkış yapmış ve herkese kendisini tanıtmıştır. Ardından Kuzgun ve Çukur dizilerinde yer alan Barış Arduç şu an ise Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde yer almaktadır. Barış Arduç aynı zamanda Sadece Sen, Deliha ve Mutluluk Zamanı filmlerinde de yer almıştır. Deliha filminde tanıştığı oyuncu ve senarist Gupse Özay ile 2020 senesinde evlenmiştir.

Editör: Wan Haber