TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenen Barbaroslar dizisiyle ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor! Oldukça iddialı bir yapım ekibi ve oyuncu kadrosuna sahip olan Barbaroslar dizisinin çekimleri tam gaz devam ediyor. 

Daha önce yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan dizide Oruç Reis'i canlandırırken, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kendisini tüm Türkiye'ye tanıtan başarılı oyuncu Ulaş Aslantepe ise dizide Barbaros Hayreddin Paşa karakterine hayat verecek. 

Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından senaryosu kaleme alınacak olan dizinin yapım şirketi ise ES Film oldu. Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturacağı Barbarosalr dizisi daha başlamadan büyük bir ilgi görmeye başladı! Sosyal medya platformlarında da sıkça bahsedilen Barbaroslar dizisinde yer alacak olan birkaç oyuncu daha belli oldu. Yetkin Dikinciler dizide İshak, Caner Topçu ise dizie İlyas karakteri ile karşımıza çıkacak.

Barbaroslar ne zaman yayınlanacak?
Osmanlı Devletinde unutulmaz deniz başarılarına imza atan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak olan Barbaroslar dizisinin hazırlıkları hala hummalı bir şekilde devam ediyor.Herkesin en çok merak ettiği konu ise dizinin ne zaman başlayacağı oldu. Engin Altan Düzyatan kısa bir süre önce yaptığı röportajda dizinin büyük ihtimalle Eylül ayında yayınlanacağını ancak asıl duyurunun yapım şirketi ve kanalın yapacağını açıkladı. Ayrıca Barbaroslar dizisinin çekimleri sırasında çok araştırmalar yaptığını ifade eden Engin Altan, çok kitap okuduğunu ve dönemle ilgili çok araştırmalar yaptığını itiraf etti.

 

Editör: Wan Haber