Salı akşamları yayınlanan diziler arasında reytinglerde haftalardır benzer bir düzen sürüyor… Masumlar Apartmanı birincilikleri topluyor. Dün akşam da 12-15 arası reytingler alan TRT1 dizisi, tüm kategorilerde birinci olarak geleneği bozmadı.
atv’nin 6 sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen dizisi dün akşam Kupa maçı nedeniyle ekranda yoktu. Yeni bölüm 16 Şubat Salı akşamı ekranda olacak hemen bu bilgiyi verelim.

Salı akşamlarının Fox TV’de yayınlanan iddialı dizilerinden Baraj da yine istikrarlı bir reyting tutturmaya başladı. Totalde 7’li seviyelere çıkan dizinin AB performansı düşük olsa da ABC1’de çok daha iyi durumda. Dün akşam total ve ABC1’de 5. sırada yer alan dizi, AB’de ise günü 7. olarak tamamladı. Bu haftayı yükselişle tamamlayan dizinin hikayesi de iyi akıyor, oyunculuk performansları da yerinde ve reytinglerde iyi oranlar sürüyor. Yani her şey yolunda.

Hekimoğlu dizisi ise Kanal D ekranında bazen iyi bazen ortalama seviyelerde reytingler alıyor. Dün akşam yine iyi günlerinden birisinde olan Hekimoğlu, Timuçin Esen’in muhteşem oyunculuğunun da katkısı ile AB grubunda 5’li oranlara ulaşarak günü 5. sırada tamamlamayı başardı. Totalde 14. sırada olan dizi, ABC1’de ise 10. sırada yerini aldı. Geçen haftaya göre Hekimoğlu’nda yükseliş gözlemlendi.

Editör: Wan Haber