Fox TV ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden, son zamanlarda özellikle yine aynı şekilde Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisine benzemesi ile gündeme gelen baraj dizisinde oyuncu ayrılıkları devam ediyor.

Entrikalarla dolu olan baraj dizisi, Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan heyecan dolu bölümlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Baraj dizisinde entrika gittikçe artış gösterirken; bazı izleyiciler, bu durumdan sıkıntılarını sosyal medya hesaplarında dile getirseler de dizi, Büyük bir seyirci kitlesi tarafından büyük bir beğeni ile izlenmeye devam ediyor.

Baraj Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizinin geçen hafta ekranlara gelen yeni bölümünde hayatını kaybeden Halil'in ikiz kardeşi Halit ortaya çıkmıştır, Oysaki herkes, Halil'in geri geldiğini düşünmüştüm. Fakat kardeşini her yerde arayan halil sonunda kardeşi Meryem'i bulmayı da başarıyor. Üstelik Zehra'nın evinde, ses yapan dondurucunun içinde buluyor. Kardeşinin cesedini bulan Halit'in ne yapacağız ve nasıl bir tepki vereceği de merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünün fragmanını ekranlara geldi.

Meryem'in cesedinin taşındığı sahneler daha çok komedi filmlerini andırıyordu. Tarık ile İbrahim'in Halit'i de öldüreceğini düşünüyor.

Yeni Bölümde Diziye Hangi Oyuncu Veda Edecek?

Eğer gerçekten de bu durum gerçekleşirse Şamil Kafkas' da baraj dizisinin oyuncu kadrosuna veda edebilir. Dizinin başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ile Sumru yavrucak oynuyor.

Editör: Wan Haber