Fox TV ekranları adına önemli bir fırsat oldukça başarılı bir şekilde değerlendirildi.

Baraj dizisi geçen bölümde ulaşamadığı bir grup kitleye daha ulaşmayı başardı. Bakalım 22. Bölümde bu izleyiciler tekrardan baraj dizisinde kalmaya devam edecekler mi? Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük üçgeninde meydana gelen gelişmeler bir baraj inşaatında diğer olaylarında eklenmesi ile beraber çok çetrefilli bir hal alıyor. İzleyicilerin izlerken bir başka bölümü sabırsızlıkla beklediği baraj dizisinin reytingleri son zamanlarda sıçrama yaşıyor.

Nehir ile Nazım arasında olaylar öyle farklılaştı ki artık büyük bomba etkisi yaşanacak. Evi terkeden Nehir, Nazım’ın yayına geliyor ve bir daha evine dönmek istemediğini dile getiriyor.

Nehir, Ben sadece seni istiyorum derken Nazım ise buna inanmadığını söylüyor. Herkesin önünde kendisini rezil ettiğini ifade eden Nehir ile Nazım arasında büyük bir çatışma meydana geldi. Fakat bu çatışma anları dudak dudağa öpüşme ve aşklarını birbirlerine tekrardan ilan etmeleri ile sonlanıyor.

Bu akşam Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizisinin 12. Bölümünde yaşananların tamamını önümüzdeki günlerde bu satırlarda sizlerle paylaşacağız.

Editör: Wan Haber