Fox TV ekranlarında salı Akşamları yayın hayatına devam eden baraj dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gelen en son Paparazzi haberine göre dizide Nazım ve Tarık hayatını kaybedecek ve böylelikle baraj dizisi final yaparak yayın hayatını sonlandıracak.

Bir baraj inşaatının şantiyesinde çalışmakta olan muhasebeci Tarık ile Ustabaşı Nazım'ın Nehir ile aralarında geçen üçlü Aşk durumlarının ekranlara yansıtıldığı baraj dizisinde son zamanlarda Gizem Karaca, Sumru yavrucak gibi ünlü oyuncuların da dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla beraber artık dizide Entrika aldı başını gitti. Yine aynı şekilde Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları yayınlanan yasak elma dizisinde her hafta izleyicinin karşısına değişik bir Entrika senaryosunun gelmesi seyircileri şaşırtırken, son birkaç hafta içerisinde baraj dizisinin, aynı şekilde yasak elma dizisine benzediği ile ilgili ya da benzemeye çalıştığı ile ilgili çeşitli yorumlar sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Baraj Dizisinin Sonuna Doğru Giderken Neler Olacak?

Baraj dizisinin ne zaman final yapacağı ile ilgili sorular arama motorlarında yanıtını ararken, Diğer taraftan Nazım ile Nehir'in kavuşup kavuşmayacağı oldukça merak edildive Nazım'ın diziden ayrılacağı iddiası izleyici büyük bir merak içerisinde bırakıyor. Fakat baraj dizisinin final bölümünde bütün izleyici oldukça hüzünlü bir son bekliyor. Nazım ile Nehir'in kavuşacağı anda meydana gelecek olan bir olay akabinde ayrılacağı iddia ediliyor ve İntikam ile başlangıç gösterin bu ilişki yine aynı şekilde İntikam şeklinde son bulacak.

Nehir, Nazım'ın kendisini terk etmesinden sonra çok büyük bir yemeğini bozacak ve finale kadar nazımdan İntikam almaya çalışmayı da devam ettirecek. Bu uğraş ta, Nehir, Nazım'ın canını yakmak amacıyla elinden gelen her şeyi yapacak. Fakat baraj, finale doğru Nazım'ın pişmanlıkları artarak izleyiciden tam not almak istercesine ncr yönelen Nazım'a Nehir, bir şans verecek.

Tarık Nazım'a kavuşursa Eğer bu durumda izleyici nazım'ı düşünecek tam tersi Nazım ile Nehir hayatlarını birleştirirse Eğer Tarık açıkta kalacak…

Bu durumda senaristler, baraj dizisinin finalinde Tarık ile Nazım'ın senaryo gereği ölmesi ve dizinin Böylece final yapması şeklinde bir plan peşinde koşuyor bakalım neler olacak? Hep birlikte salı akşamları Fox TV ekranlarında baraj dizisinin yeni bölümlerini izleyip finalin nasıl şekilleneceği ile ilgili mantık yürütebiliriz.

Editör: Wan Haber