Fox TV ekranlarında Salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Baraj dizisi ikinci sezona çok kötü bir başlangıç yapmış, ancak Sonradan açılan yapımlardan birisi olmuştur. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca, Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimlerin başrollerinde bulunduğu dizinin hikayesi yok artık bu kadar da olmaz! dedirten cinsten.

Nazım, kendisinden Nehir’i alan Hakan’ın hayatını kaybetmesinden sonra yaşamanın en yıkıcı gerçeği ile yüzleşecek.

Bu bütün hikayeyi de baştan sona kadar değiştirecek bir haberdir. Nazım’ın, Hakan’ın hayatını kaybetmesinden sonra yakından ilgilenmiş olduğu Nehir’in oğlu Mert var ya işte o çocuk aslında Nazım’ın oğluymuş.

Bahar İşte bu gerçeği öğrendikten sonra Nehir’e söylüyor, Nehir ise başka bir yerden duymasını istemediği için bu durumu Nazım’a Mert gerçeğini açıklayacak. Peki şimdi neler olacak? Akıllarda pek çok sorun mevcut. Nehir ile Tarık Evlenme kararı almıştı, Bahar ve Nazım zaten evliydi. Ayrıca Nazım, kendisine zarar verecek olan herkesin İntikam almaya yeminliydi. İşte senaryonun bütün bu yıkıcı sıcaklığına şimdiden Mert’in oğlu olduğu gerçeği binecek.

 Baraj dizisinde yok artık bu kadar da olmaz diyebileceğimiz sahneler yaşanıyor. Hikaye hem hızlı hem de Entrika dolu yüksek bir şekilde ilerliyor. Aksiyonu dur durak bilmeyen dizide bundan sonra neler olabileceğini tahmin etmek bile imkansız.

Baraj dizisi doktor o yeni bölümü ile Salı akşamı Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın İyi seyirler!

Editör: Wan Haber