Salı akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmak da olan baraj dizisinin 27. bölümü sürpriz bir şekilde geliyor.

Feyyaz Duman, Burak Yürük, Gizem karaca, biran damla yılmaz, Sumru yavrucak'ın başrollerinde oynadığı dizinin yeni bölümünde Nazım ile Bahar karakterlerinin almış oldukları karar ortaya çıkacak.

Feyyaz Duman ile Gizem Karaca ikilisinin hayatı verdikleri Nazım ile Bahar, Çocuk yapma kararı alacak. Bahar’da bu kararı Mert'e bir Kardeş düşünüyoruz şeklinde söyleyerek Nehir'i çatlatıyor.

Nazım ile Bahar'ın bu planın akabinde içmeye giden ve Tarık içini döken Nehir, adeta kendinden geçiyor.

Çocuk yapacak onlar, hem de bu gece yapacaklar! şeklinde konuşan Nehir'in sarhoş hallerine yeni bölümde tanıklık edeceğiz.

Bir başka karar ise Bahar ile Nazlı'nın Mert'i nehirden kopartmak istemeleri ile ilgili ortaya çıkacak...

Bahar, davayı açıyor. Nehir, olaya çok kızacak fakat Nazım oldukça kararlı, oğlumu senden alacağım şeklinde konuşuyoruz. Annelik yapamadığını dile getiren Nazım, ile Tarık'ı da aynı otel odasını gördüğünü söyleyerek herkesi şok edecek.

Baraj dizisinin hareketi hikayesi de bir başka gelişme daha meydana gelecek. Halil'in kız kardeşi Meryem, ağabeyinin hayatını kaybetmesi ile alakalı Zehra'yı suçluyor. Aralarında çıkan kavgada merdivenlerden düşen Meryem, yerde cansız bir şekilde yatıyor. Meryem karakterine Kübra Dilan Çelen Can veriyordu. oyuncu diziye veda mı edecek sorusu akıllara geldi.

27 yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber