Nereden Nereye... Diyebileceğimiz bir dizi hikayesi Baraj.

Evet Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Baraj dizisi reyting almadığı gerekçesiyle herkes tarafından final yapacak beklentisini oluşturmuştu.

 Fakat zincirleri kıran Fox TV’nin dizisi herkesi ters köşe yapmayı başardı. Fakat araya giden koronavirüsü sebebiyle çekimleri ertelenmişti ve 6 aylık mecburi bir aranın yaşanmasından sonra bir kez daha ekranlara gelen Baraj dizisi ile ilgili final yapacak şeklinde konuşmalar yapılıyordu.

Ancak çekimlere yeniden başlanmasının sonrasında ikinci sezonuna 3. Bölüm ile 1 Eylül tarihinde geri dönüş yapan dizinin ismini 2021 sezonunda geri dönüşü çok sancılı oldu.

  • Biran Damla Yılmaz
  • Feyyaz Duman
  • Burak Yörük
  • Sumru Yavrucuk
  • Gizem Karaca’nın

başrollerinde bulunduğu dizinin ikinci sezonu bayağı bir kötü başladı.

 Bu kötü başlangıcın en önemli sebebi ise hikayenin anlatım biçiminin fazlasıyla zayıf olması ve hikayenin de izleyicileri oldukça tatmin etmemesiydi.

Nehir ile ilgili gerçekler ortaya çıktıktan sonra dizi bayağı bir kızıştı ve harekete geçti. Her bölüm daha da akıcı ve iyi bir biçimde anlatılmaya başlandı.

 İşte o zamandan itibaren artık Baraj dizisi ruhunu ortaya koydu, dizinin ikinci sezonu kötü bir başlangıç yaptı. Fakat her hafta üzerine koyarak ilerleyen baraj dizisi hikayesini de güçlü bir şekilde kalarak heyecanlı bir anlatım tekniği de seçti ve böylelikle durumu düzeltti.

3’lü reytinglerden 7’li oranlara kadar gelmeyi başaran baraj dizisinin önceki hafta rakiplerinin olmamasından olarak totalde 9’a kadar ilerlemeyi başarmıştı. Tam da bu noktada nereden nereye diyen izleyici kitlesi daha da fazla büyüdü.

Editör: Wan Haber