Fox TV ekranlarından son zamanlarda oldukça sevilmeyi başaran dizilerinden biri olan baraj uzun bir dönemdir aradığı reytingi bulamaması sebebiyle problem yaşamaktaydı. Diziden sonunda beklenen final ile ilgili haber gelmiş bulunmaktadır. Barajın ekrandaki son günleridir denilebilir, Dizinin biteceği de böylelikle kesinleşmiş oldu.

Fox TV Baraj Dizisinin Fişini Çekti!

Burak Yörük, Feyyaz duman, Biran Damla Yılmaz gibi kaliteli oyuncuları kadrosunda oynatan baraj dizisinde gerçekleştirilen çeşitli değişiklikler ve yenilikler neticesinde yine de istenilen reyting oranlarına yetişilmemesi ile FOX TV’nin final yaptıracağı dizilerden biri oldu.

Baraj dizisinden beklenilen reyting başarısının şimdiye kadar gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri Masumlar Apartmanı isimli dizi ile aynı gün yayınlanması olarak açıklanmaktadır.

Baraj Final Tarihi Ne Zaman?

1977 senesinde Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın başrolde oynadığı baraj isimli yapının uyarlaması şeklinde ekranlara gelen baraj dizisinin 2-3 hafta içinde kesin final yapacağı ve onun yerine kefaret isimli yeni dizi ile devam edileceği söylenmektedir. Baraj dizisi bu akşam 15. bölümü ile kefaret dizisinin başlaması ile beraber dizinin final yapacağı düşünülmektedir.

Baraj Dizisi 15. Son Bölüm Özeti

Nazım hayatı ile ilgili radikal bir karar alarak Nehir'i seçer ve onun peşinden İstanbul’a Kadar gelir. Nazım’ın önceliklerini, Ayşe’nin kaçırılması ile tekrardan gözden göze gelir. Nehir, Nazımdan vazgeçtiğini bir türlü kalbine anlatamamaktadır. Nazım’ın bu zorlu ve çetrefilli anında yanında olmak istese de nasıl mesafeli duracağı hususunda belli bir karara varamıyor. Üstelik Nazım’ın arkadaşı Hakan’ın Nehir ile çok daha fazla yakından ilgilenmesi Nazım’ı hem kıskandırıyor, hem de rahatsız ediyor.

İstanbul’a dönmüş olmasına rağmen Tarık kendini artık köşeye sıkışmış bulacaktır. Hem Fulya’nın şüphelenmelerinden hem de cinayet suçundan tamamen kurtulmak amacıyla son bir kez daha baraja dönmeye karar verir. Tarık’ın bu planı, herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.

Tüm bu merak edilenler ve çok daha fazlasını kaçırmamak için 1 Aralık 2020 Salı günü Fox TV ekranları başında koltuklarınıza kurulun ve televizyonunuzun sesini açın!.

Editör: Wan Haber