Fox tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir dizi bu akşam yayınlanacak olan final bölümü ile son kez izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor! İlk başladığı haftalarda yüksek reytingler alan Baraj dizisi ne yazık ki u akşam yayınlanacak olan 39. bölümü ile son kez ekranlarda yer alarak yayın hayatına veda edecek.

Yapımcılığını Med Yapım ve No:9 Productions şirketinin üstlendiği Baraj dizisi yayınlanmaya başladığı ilk haftalarda herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilse de daha sonra pandemiden dolayı yayın hayatına ara vermiş ve sonrasında beklenen reytinglere ulaşamayınca da final kararı almıştı. Kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca gibi ekranların tanınan isimleri yer alsa da dizi bu akşam yayınlanacak olan bölüm ile seyircisine hoşça kal diyecek!

Baraj dizisinin finalinde neler olacak?
Bahar'ı bıçaklayanın Nazım olduğunu söyleyen Tarık onu polise bildirir. Tüm bu yaşananlardan dolayı çok üzülen Nehir, Bahar'ın uyanacağını ve gerçekleri anlatacağını Tarık'a söyler. Nazım'dan artık kurtulmak isteyen Tarık, silahla Nazım'ı vurmak için karşısına çıkar! 

Baraj dizisinin final bölüm fragmanı

Final haberi hayranları üzdü!
Sosyal medya platformunda da dizinin büyük bir hayran kitlesi yer alıyor. Final haberinden dolayı çok üzülen Baraj dizisinin hayranları sosyal medya platformları üzerinden dizinin finalinin iyi bitmesini istiyor.

Baraj dizisinin konusu nedir?
Konusunu 1977 senesinde yayınlanan aynı isimli Yeşilçam filminden uyarlanarak hazırlanan Baraj dizisinde Nazım ve Nehir'in aşkı anlatılıyor. İnsanları evlendirmek vadiyle dolandıran Nehir ve yıllar önce bir kaza sonrasında yüzünde bir yara izi olan Nazım'ın aşk hikayesi oldukça maceralı bir hal alır. Nehir'in kendisini beğenmeyeceğini düşünerek yara izinden utanan Nazım, ona iş yerinde çalışan oldukça yakışıklı bir işçinin fotoğrafını gönderir ve daha sonrasında Nehir, Baraj'a gelerek Nazım'la yüz yüze buluşmak ister.

 

Editör: Wan Haber