Son zamanlarda dizilerin tutulması çok kolay olmamaktadır. Baraj dizisi tırnakları ile tutunmaya çalışan dizilerin başında gelmektedir. Bu dizide zaman atlaması yaşanarak daha değişik olaylar yaşanmaya başladı. Büyük değişimi görenler ise gayretlerini saklayamadılar.

“Baraj” Dizisine Gizem Karaca Dahil Oldu!

Son zamanlarda en çok izlenen televizyon dizilerinin başında gelen baraj dizisinde pek çok değişiklik hayata geçirildi. Bu değişimlerden bir tanesi de dizide dahil olan oyuncular hususunda yaşanmaktadır. Gizem Karaca isimli ünlü oyuncu da dizinin kadrosuna dahil olan isimlerin arasındaki yerini aldı. Ünlü oyuncunun diziye dahil olması ile beraber bütün dengeler altüst oldu. Aynı zamanda reytinglerde de büyük bir artışın yaşandığı düşünülmektedir. Baraj dizisi çok başarılı bir biçimde ilerlemesine devam etmektedir.

Nazım’ın tutuklanmasından sonra Gizem Karaca bu dizide avukat rolünü oynamaktadır ve nazımı hapishanede ziyaret etmektedir. Bundan sonraki bölümlerde ise Nazım ile Avukat rolüne hayat veren Gizem Karaca arasında bir aşk yaşanacağı şimdiden konuşulmaya başlandı bile.

Zaman Akışı Yaşandı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde baraj dizisinde Nazım’ın gözaltına alındığı sahneler bulunmaktaydı. Daha sonrasında ise dizinin yeni bölüm fragmanında zaman akışı yaşandığını gördük. Zamanı ileri alarak Nazım’ın hapisten çıktığı sahneler ekranlara gelmeye başladı. Bu durum, seyircinin çok hoşuna gitti ve reytinglerde de bu değişikliğin karşılığı alındı. Son zamanlarda yasak elma ve baraj dizisi düşük reytinglere rağmen TV ekranlarında kalmak amacıyla büyük bir çaba göstermektedirler. Ger iki dizi de senaryo ve oyuncu değişikliği ile ayakta kalmayı başaran ve reytinglerde yükselme yaşayan dizilerden oldu.

Editör: Wan Haber