Bu akşam (23 Mart Salı) baraj dizisinin 32 yeni bölümü Fox TV'de olacak. Bu akşamki yeni bölümde çok önemli gelişmeler meydana gelecek.

Özellikle de Bahar ile Nehir arasında meydana gelen çatışmada nasıl netice vereceği, Nazım'ın hamile olmadıklarını öğrendikten sonra ne yapacağı ise merak içerisinde bekleniyor.

Biran Damla Yılmaz, Gizem Karaca, Feyyaz Duman, Burak Yörük ile Sumru yavrucak gibi oyuncuların başrollerinde oynadıkları dizinin yeni bölümünde bir ayrılık yaşanacak?

Nazım, hem bahardan hem de nehirden artık yoruldu. İkisini de görmek istemiyor. Oğlu Mert'i de aldıktan sonra her şeyden uzaklaşmaya, ayrı yaşamaya karar verir. Nazım'ın Bu ayrılık kararının sonrasında ise Nehir ile Bahar'ın nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Nehir ile Bahar'ın artık Şimdiye kadar söylemiş olduğu kulları yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert'i de aldıktan sonra her herkesten uzaklaşmaya çalışacak.

Nehir'e, nazım'ı bulup onunla dürüstçe konuşmak isterse de aslında Azra'nın onu durdurmak amacıyla çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam da Halit'ten kurtulduklarını zannettiklerin de Halit'in annesinin gelmesi ile beraber Tarık, Zehra ile İbrahim'i iyice köşeye sıkıştırır. Baraj dizisinin 32. yeni bölümünde heyecan Bir Hayli yüksek olacak.

Bahar karakterine hayat veren Gizem Karaca, sette çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Yani barajın her hafta ekrana Entrika dolu bölümlerinin yetişebilmesi amacıyla ekibin yoğun bir emek verdiğini, pandemi koşullarında dahi durmadan çalıştıklarını belirtti.

Baraj 32. bölümü ile bu akşam Fox'ta!

Editör: Wan Haber