Kanal D yeni yaz dizisi olan Baht Oyunu için çekimlere başladı. Yeni yaz dizisi seyircilerin içini ısıtacak. Muhteşem bir aşk konusu olan Baht Oyunu, oyuncuları ve konusu ile dikkat çekti. Twitter gündemine oturan dizide, başrol uyumu çok konuşuldu. Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çok yakıştırıldı. İki oyuncunun daha önce rol aldığı diziler çok beğeniliyordu. Şimdilerde partner olacak çift, seyirciler tarafından ilgi görmeye başladı. İkili sık sık gündem konusu olmaya devam ediyor.
Baht Oyunu dizisinin konusu nedir?
Baht Oyunu dizisi iki aylık çalışma sonrasında çekimlere başladı. Uzun süren çalışma sonrasında çekimlere başlayan dizinin çok yakında ekranlara çıkması bekleniyor. Yapım ekibi henüz yayın tarihi hakkında hiçbir açıklama yapmadı.
Baht Oyunu dizisinin oyuncusu Aytaç Şaşmaz kimdir?
Ünlü oyuncu Şaşmaz 1998 yılında hayata gözlerini açmıştır. Manisa’da dünyaya gelen oyuncu, birçok projede yer almıştır. Şimdilerde Baht Oyunu adlı dizide yer almaya hazırlanan Şaşmaz, daha önce Aşk Tesadüfleri Sever 2, Kötü Çocuk, Hekimoğlu ve Söz gibi projelere imza atmıştır. Yer aldığı her projede kendini göstermiştir. 
Aytaç Şaşmaz, yer aldığı Hekimoğlu dizisinden ayrılınca hayranları çok üzülmüştü ve sosyal medyada çok tepki göstermişlerdi. Yakışıklı oyuncunun ekranlara geri dönmesi hayranlarını çok sevindirdi. Dizi setinden sık sık paylaşımlar yapan Şaşmaz, hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor. 
Aytaç Şaşmaz’ın boyu ve kilosu kaçtır?
Baht Oyunu dizisinde rol almaya hazırlanan Aytaç Şaşmaz’ın boyu 1.80, kilosu ise 77’dir. Kariyerinin ilk çıkışını Söz dizisinde yapan ünlü isim, tecrübelerine tecrübe katmaya devam ediyor. 
Aytaç Şaşmaz’ın burcu ne?
Genç ve yakışıklı oyuncu 4 Ağustos tarihinde doğmuştur yani Aslan burcudur. 22 yaşında olan ünlü oyuncu seyircisi ile buluşmak için sabırsızlanıyor.

Editör: Wan Haber