Birbirinden yeni yaz dizilerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Kanal D, yeni dizilerini duyurmaya devam ediyor. ARC Film yapım, yeni dizisini tanıttı. Çekimlerine başlanan ve setten görüntüler gelen Baht Oyunu dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak. Baht Oyunu dizisinin başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz paylaşacak. Genç oyuncular dizinin yıldızı oldu. Şimdiden büyük bir ses getiren dizinin sezonlarca devam etmesi bekleniyor.
Baht Oyunu dizisinin oyuncusu Cemre Baysel kimdir?
Ekranların yeni dizisi Baht Oyunu, yıldız isimleri ile dikkat çekiyor. Cemre Baysel 1999 yılında hayata gözlerini açtı. Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu olmuş daha sonra oyunculuk kariyeri ile devam etmiştir. Birçok dizide rol alarak adından çok kez söz ettirmiştir. Ayrıca güzelliği ile de dikkat çekmektedir.
Cemre Baysel’in boyu kaçtır?
Sevlien dizi oyuncusu 1.66 boyundadır. Dizi kariyerinin zirvesinde olan ünlü oyuncu, yeni yaz dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni dizideki romantik karakteri, oyuncunun güzelliği ile oldukça uyumlu bulundu. Yeni rolü büyük yankı uyandırdı.
Cemre Baysel hangi dizilerde rol almıştır?
Kanal D ekranlarına yeni gelecek olan Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel, daha önce birçok projede boy göstermiştir. Birbirinden muhteşem dizilerde yer alan Baysel, büyük bir hayran kitlesi elde etmiştir. Cemre Baysel, Sol Yanım, Ramo, Elimi Bırakma, Yeşil Deniz, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde yer almıştır. 
Baht Oyunu dizisi ne zaman başlayacak?
Kanal D ekranlarına gelecek olan yeni yaz dizisi, sevenleri ile buluşacak. Yapım ekibi yayın tarihi ile ilgili açıklama yapmadı ancak çok yakın zamanda ekranlara gelmesi bekleniyor. Tüm izleyiciler yeni dizi için büyük heyecan yaşıyor. Çok yakın zamanda ekip üyelerinin de fragman ile birlikte yayın tarihinin yayınlanması bekliyor. 

Editör: Wan Haber