Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Baht Oyunu dizisinden yeni fragman kısa bir süre önce yayınlandı. Yaz aylarında ekranlarda olması beklenen ve kadrosunda oldukça genç isimlerin yer aldığı Baht Oyunu dizisi konusuyla da büyük ilgi görüyor. Sosyal medya platformlarında da çok konuşulan dizinin yayın tarihi de kısa bir süre önce belli oldu!

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrolünü oynadığı Baht Oyunu dizisi ARC Film tarafından yapılıyor. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören ve Tuna Kıygı kaleme alıyor. Oldukça dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna sahip olan Baht Oyunu dizisi yaz aylarının en çok izlenen yapımları arasında yer almaya hazırlanıyor!

Baht Oyunu dizisinin konusu nedir?
İlk aşkıyla aradığı mutluluğu bulamazsa sonsuza dek mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesi tüm seyircileri derinden etkileyecek. Ada'nın hikayesinde yer alacak diğer isimlerden birisi de kendisini işine adayan ve kariyerini daima ilk sırada tutan Bora olacak. Aşka olan inançlarını yeniden sorgulayacak olan Bora ve Ada'nın aşk hikayesi hem herkesi güldürecek hem de eğlendirecek.

Büyük bir heyecanla beklenen Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce yapım şirketi tarafından duyuruldu. Baht Oyunu dizisi 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Baht Oyunu oyuncu kadrosu:
Aytaç Şaşmaz  
Cemre Baysel 
Altan Erkekli
Aslı Sümen
İdris Nebi Taşkan
Hande Subaşı
Tuğba Çom Makar 
Funda İlhan
Ozan Dağgez

Editör: Wan Haber