Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olmaya hazırlanan Baht Oyunu, komedi ve aşk dolu bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyici yeni dizinin tanıtımlarından sonra büyük ilgi gösterdi. Dizinin oyuncuları ve konusu herkesin tam notunu aldı. Baht Oyunu dizisi yeni fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor. Kanal D yeni dizisi, sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Dizi şimdiden büyük bir alaka görüyor. 
Baht Oyunu konusu ne olacak?
Aşk konusunda sadece bir kez şansının olduğunu düşünen genç kız, aşkı bulduğunda bocalama dönemini yaşayacak. Aşkı bulduğunu anlamayan, aşkın ne olduğunu henüz bilmeyen genç kadın, aşk ile ilgili tek şansını en iyi şekilde kullanmak ister. Eğer aşk konusunda tek şansı kötü giderse ve ayrılık yaşanırsa hayat boyu büyük bir olumsuz içinde olacağını ve aşkı bir daha asla bulamayacağını düşünür. 
Baht Oyunu oyuncuları kimler?
Kanal D kanalının yeni çıkacak dizisinde Aytaç Şaşmaz, Ozan Dağgez, Funda İlhan, Cemre Baysel, Altan Erkekli, Aslı Sümen, İdris Nebi Taşkan ve Tuğba Çom Makar isimli oyuncular yer alacak. Baht Oyunu dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecan içinde beklenmeye devam ediyor. 
Baht Oyunu nerede çekilecek?
Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Baht Oyunu, çok yakında çalışmalarını tamamlayacak. Baht Oyunu, oyuncuları ve senaryoları hazır olmasına rağmen bir süre daha çalışmaları devam ediyor. Baht Oyunu dizisinin çekimleri için yazlık bir yer belirleneceği düşünülüyor. Yaz dizisi olduğu için yazlık bir mekan olacağı tahmin edildi. Baht Oyunu dizi çekimlerinin nerede yapıldığı net olarak açıklanmadı. Şimdilik gizli tutuluyor. 
Baht Oyunu ne zaman yayınlanmaya başlayacak?
Kanal D ekranlarının yaz dizisi kısa bir süre sonra ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Baht Oyunu dizisi çok yakında izleyicisi ile buluşacak. 

Editör: Wan Haber