2017 senesinde yayınlanan Badem Şekeri filmi oldukça farklı bir konuya sahip bir romantik komedi filmidir. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla diğer yapımlardan farklı olduğunu gösteren Badem Şekeri filmi yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor! Oldukça popüler oyuncuların yer aldığı Badem Şekeri filmi 1 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında yayınlanacak!

Ege bölgesinde geçen Badem Şekeri filminde hem kahkahaya hem de aşka doyacaksınız. Oldukça farklı bir konusu olan Badem Şekeri filminde ekranların sevilen yüzleri yer alıyor. Çekimleri için Çanakkale şehrinin Ayvacık ilçesi tercih edilen filmde eşsiz doğa güzelliklerine de tanık olacaksınız.

Badem Şekeri filminin konusu nedir?
Doktor Mehmet artık uzmanlığını bitirmiştir ve sırada ise zorunlu görevini yapmak vardır. Yozgat'ın bir ilçesinde bulunan bir köye gitmek için yola koyulan Doktor Mehmet'i ise beklenmedik gelişmeler bulur! Bahri, Aşağıdelice köyünün muhtarıdır ve köylülere doktor getireceğine dair bir vaad vermiştir.  Muhtarın yardımına ise köyün deli kızı Ayşe yetişir. Doktor Mehmet'i kaçırırlar ve derdini anlatmaya çalışan Mehmet'i ise kimse dinlemez. Köyde doktorun geldiğini duyan herkes sağlık ocağına akın etmiştir. Fakat Mehmet bir süre sonra köylünün bilmediği bir sırrı keşfeder. Oldukça büyük olayların içinde olan Mehmet'in yardımına ise Ayşe yetişir.

Badem Şekeri filminin oyuncuları kimler?
Alper Saldıran - Dr. Mehmet Şeker
Burcu Özberk - Ayşe
Mehmet Atay - Muhtar Bahri
Burcu Altın - Muhtarın Kızı
Selçuk Zurnazanlı
Nihal Menzil
Efe Deprem
İlter Kapıcı

 

Editör: Wan Haber