İyi Aile Babası olarak dizi piyasasına giren, sonrasında ise Babam Çok Değişti şeklinde ismi değiştirilen Daha sonrasında ise konseptinde çeşitli güncellemeler yapılarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Babam Çok Değişti dizisi yeni bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Büyük bir beğeni toplayan Babam Çok Değişti aynı zamanda oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki babam çok değişti bugün var mı? Babam çok değişti ne zaman, saat kaçta, hangi gün, hangi kanalda? Bütün soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız makalenin devamını okuyunuz.

Babam Çok Değişti Bu Akşam Var Mı?

Mehmet babam çok değişti yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Babam Çok Değişti Hangi Günler Ekranlara Geliyor?

Babam çok değişti dizisi her hafta Perşembe akşamı saat 20:00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Babam Çok Değiştiği Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

14 Ocak 2021 Perşembe akşamı ekranlara gelen Babam Çok Değişti ikinci bölümünde denizin peşinde olduğu Mehmet Ali’nin lise yıllığı ortaya çıktı.
 Aslı, taşınmayı kafasına koydu, yeni evi buldu hatta evde gereksinim duyduğu bütün eşyaları dahi toplamaya başlamıştı, ancak Mehmet Ali annesi Arife’ye taşınacakları gerçeğini henüz açıklanmamıştır.
 Arife’ye çeşitli yalan dolanlarla taşınmayacak ileri ile ilgili bilgi verin Mehmet Ali çok zor dakikalar yaşarken, Arife evden taşınacakları ile ilgili gerçeği öğrenecektir. ARİFE’NİN tepkisi herkes tarafından merak edilirken Mehmet Ali’nin İlk Aşkı Deniz eve gelir.

Editör: Wan Haber