Büyük ümitlerle başlayan, Kanal D ekranlarında iddialı bir şekilde yola çıkan ve oyuncularıyla da çok konuşulan bir projeydi fakat ne yazık ki bu dizi tutmadı.

 İyi Aile Babası olarak başlangıcı itibariyle ekranlara gelmeye başlayan dizinin adı birkaç bölüm önce babam çok değişti şeklinde değiştirilmişti. Kadrosu çok iddialı isimlerden meydana gelse de yine de istedikleri sonucu alamadılar ve kanal artık final kararı aldı.

7. bölüm boyunca ekranlarda kalan, 4. bölümden itibaren ise senaryosu Birol Güven devralan, dizide yeni senaristin gelişi ile beraber iyi aile babasının ismi Babam Çok Değişti olarak değiştirildi ve böylece artık yayındayken ismi değişen ilk dizi olarak da tarihe geçmeyi başardı başrollerinde komedinin iddialı isimleri olan:

  • Çağlar Çorumlu
  • Şebnem Bozoklu
  • Melek Baysal
  • Salih Kalyon
  • Timur Acar

Vardı.

Kanal D babam çok değişti dizisi için çok sabretti, ekranda kalması için elinden gelen her şeyi yaptı. Fakat konsepti de adı da senaristi de değiştiği halde bu dizi maalesef tutmadı. Yakın zaman içerisinde babam çok değişti dizisi final yapacak.

 Kanal D 4. bölümden sonra Birol Güven'e teslim etti işi ama o da yeterli gelmedi ve reytingler bir türlü yükselmedi bundan sonra bakalım kanal yönetimi hangi bölümden itibaren ve babam çok değişti dizisinin final kararını alacak hep birlikte Bekleyip göreceğiz.

Editör: Wan Haber