Yeni sezon en çok merak edilen hikayelerinden biri olan Aziz dizisi, seyircisinin karşısına çıkmak için geri sayıma başlıyor. Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Aziz dizisinin hikayesi kadar yayın tarihi de büyük bir merak ile bekleniyor. Öte yandan Aziz dizisi, Show TV’nin yayın akışındaki yerini almak için de ilk adımı atıyor! Peki, Aziz dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Aziz dizisinin yeni bölümü hangi gün yayınlanacak? Show TV yayın akışında Aziz dizisi var mı? 

O3 Medya imzası ile yakın zamanda Show TV ekranlarından sezona giriş yapacak olan Aziz dizisi, geçtiğimiz sezonun sonundan bu yana konuşulan nadir diziler arasında yer alıyor. Seyircisini meraklandırmayı başaran Aziz dizisi, son zamanlardaki ekran trendine uyuyor ve bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Tanıtım fragmanındaki dönem dekorları ve usta oyuncu kadrosu ile gözleri şimdiden üzerine çeviren Aziz dizisinin Show TV yayın akışındaki yerini ne zaman alacağı ise, büyük bir merak ile televizyon izleyicisi tarafından takip ediliyor!  

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Aziz dizisi; Aziz Payidar (Murat Yıldırım), Dilruba (Damla Sönmez), Efnan (Simay Barlas), Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Delege Pierre (Fırat Tanış), Adem Payidar (Güven Murat Akpınar), Kenan (Eren Hacısalihoğlu), Handan (Ayten Soykök), Nigar Payidar (Füsun Demirel), Hatice Ana (Meral Çetinkaya), Azime (Suzan Kardeş), Mustafa (Baran Akbulut), Maksude Payidar (Elif Sönmez), Cemal (Cenan Çamyurdu) Selahattin (Haydar Köyel), Aslan (Berkay Akın) gibi karakterlerini tanıtım fragmanı ile seyircisinin karşısına çıkardı. Öte yandan Aziz dizisi, Show TV yayın akışındaki yerini ne zaman alacağının sinyalini verdi!

Dönem dizilerinin en iddialı hikayelerinden biri olması beklenen Aziz dizisinin tanırım fragmanları ekranlardaki yerini almaya başladı. Aziz Payidar’ın yaptığı bir hata sonucu bir Fransız teğmenin ölümüne sebebiyet vermesi ile değişecek olan hayatını konu alan Aziz dizisi, Aziz Payidar’ın ardından bıraktığı Antakya’nın ve ilk aşkı Dilruba’nın değişim sürecini seyirci karşısına çıkarmak için kolları sıvadı. Bir süredir Sakarya ve Antakya’da geçen hikayesinin çekimlerini İstanbul’da kurulan özel bir platoda gerçekleştiren Aziz dizisi, henüz yayın tarihini belirlemedi. Öte yandan Aziz dizisinin önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarının yayın akışındaki yerini alacağı öğrenildi.

AZİZ BAŞLIYOR

Editör: Wan Haber