Başrolünü Murat Yıldırım'ın paylaşacağı Aziz dizisinde son anda oyuncu değişikliği? Melisa Şenolsun ayrıldı! Yerine Çukur dizisi ile adından söz ettiren Damla Sönmez geldi!

O3 Medya'nın yapımı üstlendiği,  Show TV ekranlarında yayınlanacak olan, yönetmen koltuğunda  Zeynep Günay Tan'ın  oturacağı Aziz dizisi hazırlıkları hızla devam ediyor.

Başrolünü Murat Yıldırım'ın paylaşacağı dizide; Yıldırım'a, Melisa Şenolsun partnerlik edecekti.  Fakat Melisa Şenolsun'un kadrodan ayrıldı!

Melisa Şenolsun Aziz dizisinin kadrosunda ayrıldı, Damla Sönmez geldi!


 
Yapım şirketi ile Şenolsun'un karşılıklı olarak anlaşarak ayrılık kararını birlikte aldığı öğrenildi. Şenolsun'un sözleşme ile detaylardan dolayı ayrılmak istediği ortaya çıktı.

Melisa Şenolsun'un kadrodan ayrılmasının ardından güzel oyuncu Damla Sönmez'e teklif etti ve oyuncunun kabul ettiği duyuruldu.

DAMLA-SONMEZ

Netflix bombayı patlattı! La Casa De Papel yayın tarihi belli oldu!
Netflix bombayı patlattı! La Casa De Papel yayın tarihi belli oldu!
Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrolünü paylaşacağı Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Yılmaz Bayraktar ve Meral Çetinkaya gibi birbirinden başarılı isimler bulunuyor.

Aziz dizisi Eylül'de Show TV'de...

Kaynak:İlan365

Editör: Wan Haber