Esra Erol programına çıkan ve aynı adama kaçan iki elti durumundan şok eden gelişmeler yaşandı. Hamide Duman, "Çocuklarım ve eşimin yanına geri dönmek istedim. Eltimin Muammer Ay ile ilişkisini bildiğim için korktum. Kaçmaya mecbur kaldım" dedi.

ATV ekranlarından izleyicileri hayrete düşüren konuların işlendiği Esra Erol'un programında, 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman ve eltisinin 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıkmıştı. Bunun üzerine programda araştırılmaya başlanan olayda, Mehmet Duman'ın 17 yıllık eşi ve eltisinin gerçekten de Muammer Ay'a kaçtığı ortaya çıkmıştı.'Yufkacı Muammer'e kaçan iki eltiden biri evine dönme kararı aldı

Birlikte kaçtığı eltisiyle kaldığı evden programa bağlanan Hamide Duman ise canlı yayında "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir." sözleriyle herkesi şaşkına çevirmişti.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu bu ilginç olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. Ercan Duman'ın eşi Hamide Duman, Esra Erol'un girişimleri ile İstanbul'a dönme kararı aldı. Haftalar sonra ailesinin yüzünü güldüren kararı alan Duman, "Onlarla bir ilgim olmadığı için çocuklarım ve eşimin yanına geri dönmek istedim. Eltimin Muammer Ay ile ilişkisini bildiğim için korktum. Kaçmaya mecbur kaldım" ifadesinde bulundu. Muammer Ay ile ilişki yaşayan Hamide Duman'ın annesi ise, canlı yayına bağlanarak "Benim de kızımı bulun, benim kızımı da o adamın elinden kurtarın' dedi. Küçük elti ise 'Gelmez, onlar birbirini seviyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber