En son Gençliğim Eyvah adlı televizyon dizisinde izlediğimiz Elif Doğan'da bu dizinin kadrosuna katılacak ve 5 sezonda izleyicilerle buluşacak. İlk iki sezonda Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu ikilisi bulunmuştu. Sonraki 2 sezonda ise Nilperi Şahinkaya'nın yanında Partner olarak Kerem Bursin yer arıyor. 5. sezonda da bu ikili yollarına bu şekilde devam edecek. Sen çal kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bursin ile yasak Elma dizisinde oynayan Nilperi Şahinkaya beraber Aynen Aynen isimli dizinin başrollerinde oynamaya devam edecek.

İzleyiciler tarafından sıklıkla merak edilen ve arama motorlarında araştırılan konuların başında Aynen Aynen dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Şeklinde oluyor.

Sen çal kapımı dizisinin Kerem Bursin’i ile yasak Elma’nın Nilperi Şahinkaya'sı kaldıkları yerden Aynen Aynen dizisinin çekimlerine devam edecek.

5. sezonda oldukça etkileyici sürprizler ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Aynen Aynen dizisinde nelerin yaşanacağı da merakla bekleniyor. Deniz’in beklenmedik bir anda evlilik teklifinden sonra ikili, yeni bir maceraya atılıyor. Yeni sezon, 15 Ocak 2021 tarihinde yalnızca Blue TV platformunda başlayacak.

Editör: Wan Haber