Blue TV platformunda ilk 4 sezonu büyük bir beğeni ile izlenen Aynen Aynen dizisinin başrollerinde ünlü oyuncular Kerem Bursin ile Nilperi Şahinkaya oynuyor.

İlk 4 sezondan sonra 5 sezon çekimleri de bitti ve bölümleri her hafta artık izleyicilerle tekrar Blue TV platformunda buluşmaya devam edecek.

Aynen Aynen dizisi eğlenceli bir şekilde kadın erkek ilişkilerini konu alıyor. Bu nedenle hemen herkes, kendi hayatından bir parça bulduğu için bu diziyi çok seviyor.

Hayal kırıklıkları ile dolu bir ilişkiden Yeni çekmiş Nil, yeni ev arkadaşı Deniz ile aşk ve eğlence dolu maceralar yaşıyor. Bu senaryolar dizinin esas konusunu meydana getiriyor.

 Nil ile Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreç içerisinde hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de diğer taraftan kendi gerçek fikirlerini görüp bu tezat durum karşısında çok eğlenceli bir sahne şekli ortaya çıkıyor.

Evet, makalenin başında da anlatıldığı gibi Aynen Aynen Dizisi İzlendiğinde Adeta Kendimizden Bir Şeyleri Bu Dizide Görüyoruz. Bu nedenle bu dizi artık aileden olduğu için ilk 4 sezonundan sonra 5. Sezon çekimleri başlayacak mı? Ne zaman başlayacak? Ne için başlamıyor? Senaristler artık Neyi bekliyor? Şekildeki sorular sorulmaya başlanmıştı. Bu sezon, yapımda değişikliklerde yapıldı.

 İki ünlü ismin yanında aynı zamanda Elif Doğan kadroya katıldı. Şimdi artık 3 ünlü oyuncu Aynen Aynen projesinde ekranlara gelecek.

Aynen Aynen dizisinin 5. sezonunda ilk bölüm geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Bu hafta da 5. sezonun 2. bölümünü Blue TV’de bulup izleyebilirsiniz.

Editör: Wan Haber