Fenerbahçe ile ismi efsaneleşen Teknik Direktör Aykut Kocaman, Çukur dizisinin 1 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde oynayacak. Türkiye'de izlenme rekorları kıran Çukur dizisindeki gelişme izleyicileri heyeacanlandırırken merakla yeni bölümün yayına gireceği an beklenmeye başladı.

Peki Aykut Kocaman Çukur dizisinde hangi rolü oynayacak? Aykut Kocaman, Çukurda hangi karakteri canlandıracak? İşte merak edilenler...

AYKUT KOCAMAN ÇUKUR'DA HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Aykut Kocaman'ın Çukur dizisinin yeni bölümünde hangi rolü oynayacağı herkes tarafından sabrsızlıkla bekleniyor. Kocaman'ın dizide bir teknik direktörü canlandırması beklenirken dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İyinemli ile bir futbol sahasında çektirdiği fotoğraf sosyal medyada dolaşıyor. 

AYKUT KOCAMAN KİMDİR?

Fenerbahçe'nin efsanelerinden olan Aykut Kocaman, 5 Nisan 1965 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine 1984 senesinde Sakaryaspor'da başlayan Kocaman, bu takımda 52 maça çıkmış ve 35 gol atmıştır. Ardından 1988 senesinde Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve bu takımda 3 defa Süper Lig gol kralı olarak büyük başarıya imza atmıştır. 1988-1996 yılları arasında çıktığı 215 maçta 140 gol bulmuştur. 1996 yılında İstanbulspor'a transfer olan Kocaman, 1996-2000 yılları arasında İstanbulspor'da oynamış, burada forma giyidiği 81 maçta 37 gol bulabilmiştir. Aykut Kocaman, futbolcu olarak çıktığı 348 maçta 212 gol bulmuştur. 2000 senesinde İstanbulspor'da futbolculuk kariyerini sonlandıran Kocaman, teknik direktörlük kariyerine de 2000 senesinde İstanbulspor'da başlamıştır. Son olarak İttifak Holding Konyaspor'un hocalığını yapan Aykut Kocaman'ın şu sıralar ismi Başakşehir Futbol Kulübü ile anılmaktadır. 

Editör: Wan Haber