atv ekranlarında yakında yeni bir dizi başlayacak. Yayınlanan fragmanlara bakılır ise dram konusunda fazlasıyla iddialı bir yapım geliyor… Başlarına gelmeyen kalmayan çocukların yaşam mücadelesini yakında atv ekranında izleyeceksiniz.

Kardeşlerim dizisinin 3. fragmanı da yayınlandı. İyi bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide, hikayenin de izleyicileri fazlasıyla etkileyeceğini aşağıdaki 3. yeni fragmandan görebilirsiniz. Kardeşlerim dizisinin henüz yayın günü belli değil ama çok yakında açıklanması da bekleniyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim dizisinin etkileyici bir konusu var. Herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlarınızda gözyaşları eşliğinde izleyeceksiniz.

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

Editör: Wan Haber