Dünyanın en çok abonesine sahip olan Netflix platformunda yayınlanan Atiye dizisi yeni sezonuyla bomba gibi geliyor! Gizemli konusu ile herkesten tam not alan Atiye dizisinin yeni sezonunda yaşanacak olan olaylardan izleyiciler daha çok etkilenecek!

Son sezonuyla Netflix platformunda izleyicilerin karşısına çıkacak olan Atiye dizisinin kadrosunda da oldukça yeni isimler yer alıyor. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da büyük bir ilgi gören Atiye dizisi final sezonuyla herkesi hem heyecanlandıracak hem de artık tüm soruların cevapları da verilmiş olacak.

Büyük bir merakla beklenen Atiye dizisinin üçüncü sezonu kısa bir süre sonra Netflix'te yayınlanmaya başlayacak. Atiye dizisi 17 Haziran'da izleyicilere sunulacak.

Senaryosunun Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal tarafından kaleme alındığı Atiye dizisinin yeni sezonundan fragman da kısa bir süre önce yayınlandı. Aksiyon ve fantastik türünde olan dizinin üçüncü sezonu kaç bölüm olacak henüz bilinmiyor. Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı romanından uyarlanan Atiye dizisi hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük bir ilgi görüyor.

Atiye dizisinin oyuncuları:

Beren Saat - Atiye Özgürsoy

Mehmet Günsür - Erhan Kurtiz

Metin Akdülger - Ozan Yılmaz

Melisa Şenolsun - Cansu Özgürsoy/Elif Kurtiz

Başak Köklükaya - Serap Özgürsoy

Civan Canova - Mustafa Özgürsoy

Tim Seyfi - Serdar Yılmaz

Senan Kara - Melek Yılmaz

Meral Çetinkaya - Zühre Altın

Cezmi Baskın - Öner

Fatih Al - Nazım Kurtiz

Hazal Türesan - Hannah

Selen Öztürk/Sibel Melek Arat - Seher Altın

Melisa Akman - Anima

Editör: Wan Haber