Ünlü oyuncu Aslı Enver'in başrolünü paylaşacağı filmin kadrosuna bir yeni isim daha eklendi! En son Babil dizisiyle ekranlarda yer alan Aslı Enver geçtiğimiz haftalarda Netflix'te yayınlanacak olan bir film için anlaşmıştı. Güzel oyuncuya eşlik edecek olan erkek oyuncu da kısa bir süre önce belli oldu! Aslı Enver'in partnerine çok şaşıracaksınız!

Daha önce Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolü ile büyük bir dikkat çeken ve Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde yer alan Kaan Urgancıoğlu, çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan yeni bir Netflix projesinde yer alacak! Aslı Enver ile birlikte 'Sen Yaşamaya Bak' isimli filmde yer almaya hazırlanan ünlü oyuncunun hayranları ise bu habere çok sevindi! Taff Pictures tarafından yapımcılığı yapılacak olan filmin senaryosunu ise Hakan Bonomo kaleme aldı. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Kaan Urgancıoğlu en son Sadakatsiz ve Yargı dizisi ile görüşmeler yapmış ancak olumsuz sonuçlanmıştı.

Kaan Urgancıoğlu kimdir?
8 Mayıs 1981 senesinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Tireli anne tarafı ise Arap ve Arnavut kökenli olan Kaan Urgancıoğlu, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Daha sonra Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümünü kazanmış ve bitirmiştir. Ardından ise Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümünde yüksek lisans yaparak oyunculuğa olan ilgisini üst seviyeye taşımıştır. New York'ta Stella Adler Studio of Acting programına katılan ve burada oyunculu eğitimi alan Kaan Urgancıoğlu daha sonra ekranlarda yer almaya başlamıştır. Karaoğlan, Kampüsistan, Seni Çok Özledim, Gülpare, Azap Yolu, Limon Ağacı, Ayrılık, Düriye'nin Güğümleri, Son, Acayip Hikayeler, A.Ş.K, Filinta gibi yapımlarda yer almış ancak 2015 senesinde rol aldığı Kara Sevda dzisinde Emir Kozcuoğlu karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Ardından Aşk 101 dizisinde Kemal karakteri ile ön plana çıkmıştır. Kaan Urgancıoğlu aynı zamanda Peşpeşe, Panzehir, Uzaklarda Arama gibi filmlerde de yer almıştır.

 

Editör: Wan Haber