Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun başrollerini paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinde büyük heyecan yaşanıyor. Dizi çekimleri hız kesmeden devam ederken oyuncuların sevinçleri belli oluyor. Oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile setten görüntüler veriyorlar. Ekranlara çok yakışan Kadir Doğulu ve yeni yüz olan Serra Arıtürk’ün performansları ve uyumları çok merak ediliyor. Aşkın Tarifi dizisinin ne zaman ekranlarda olacağı belli oldu. 
Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlayacak?
Aşkın Tarifi dizisinden tanıtımlar yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan bir fragmanda tarihe yer verilmesi herkesi şok etti. Muhteşem bir yaz dizisi olacak Aşkın Tarifi dizisi için yayın tarihi 7 Haziran Pazartesi olarak belirlendi. Aşkın Tarifi dizisi 7 Haziran tarihinden itibaren ekranlarda olacak ve seyircisi ile buluşacak. Dizinin fragmanı şimdiden büyük ses getirdi. Sosyal medyadaki birçok kişi Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ü çok yakıştırdı. Aşkın Tarifi dizisinin fragmanı yayınlandığından beri en çok konuşulan dizi sahnelerinden biri oldu ve hala konuşulmaya devam ediyor. 
Aşkın Tarifi dizisinn konusu nedir?
Fırat, eskiden Fransız mutfağında usta olan şimdilerde kebapçı olan kendi halinde bir şeftir. Kebapçılık yaptığı sırada çıktığı bir yol onun hayatını değiştirir. Çıktığı bu yolda Naz Soyuer ile tanışır. Restoran sahibi olan Naz, ona hayatının aşkını tattırmak için karşısına çıkmıştır. Fırat, hayatı boyunca tüm yemeklerin ve tatlıların tarifini bilir ama bu aşkının tarifini bir türlü bilemez. Heyecan, aşk, tutku, macera dolu yaz dizisi Haziran ayında başlayacak. 
Aşkın Tarifi dizisinin kadrosunda hangi isimler var?
Yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiriyor. Başrollerde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün bulunduğu dizide Batuhan Bayır, Onur Yakıcı, Selim Akgül, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Gökhan Niğdeli, Deniz Gürkan, Mehmet Şeker, Elif Melda Yılmaz, Ümmü Putgül ve İdil Sivritepe gibi isimler yer alıyor. 

Editör: Wan Haber