7 Haziran Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisi hem konusu hem de oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekti. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolünü paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi uzun bir süredir izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. NTC Medya imzalı dizinin ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi.

Sosyal medya platformlarında da sıkça bahsedilen Aşkın Tarifi dizisinin senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor. Romantik komedi türündeki Aşkın Tarifi dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile izleyicileri güldürerek neşesini yerine getirdi. Deniz Koloş tarafından kaleme alınan dizinin ilk bölüm reytingleri de kısa bir süre önce belli oldu!

Aşkın Tarifi dizisinin reyting performansı!
Oldukça farklı bir konuya sahip olan Aşkın Tarifi dizisinin ilk bölüm reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümü AB'de ve TOTAL sıralamalarda 9.sırada yer aldı. İlk bölüm için reyting sıralamasında ilk 10'a girmek yeni bir dizi için oldukça kritik sayılıyor. Bu yüzden Aşkın Tarifi dizisinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan bölümlerde alacağı reyting puanları daha büyük önem taşıyor. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi birçok kişiden tam not aldı.

Aşkın Tarifi dizisinin ilk bölümünde neler oldu?
Gaziantepli bir kebap ustası olan Fırat, İstanbul'da dostlarıyla birlikte çalışmaktadır. Nişanlısının düğünü günü terk etmesiyle dünyası yıkılan Fırat çok öfkelenir. Nişanlısının neden onu terk ettiğini öğrenmek isteyen Fırat, bunun nedenini araştırırken karşısına tek bir isim çıkar o da Doktor Aşk olarak tanınan Taylan Günebakandır! Doktor Aşk'a haddini bildirmek isteyen Fırat ise bir plan yapar. Doktor Aşk'ın sevgilisi Naz'ı kendisine aşık etmenin yollarını arayan Fırat aynı zamanda kendisini daha önce de çalıştığı Fransız mutfağında bulacaktır.

Editör: Wan Haber