Kanal D ekranlarında yepyeni ve içinizi ısıtacak bir aşk dizisi geliyor! Uzun bir süredir tanıtımları ekranlarda yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi sonunda başlıyor! Büyük bir merakla beklenen Aşkın Tarifi dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla Pazartesi akşamlarının en iddialı yapımları arasında yer almaya başladı bile. Romantik komedi türündeki dizi sosyal medya platformlarında da sıkça bahsediliyor.

NTC Media tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizinin Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Leyla Öter ve Doruk Erengül tarafından senaryosu kaleme alınan Aşkın Tarifi dizisinin başrolünde ise en son Vuslat dizisi ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve Youtube hesabına yüklediği cover videoları ile herkesi büyüleyen Serra Arıtürk yer almaktadır.

Aşkın Tarifi dizisinin konusu nedir?
Fırat kendi halinde yaşayan bir kebap ustasıdır. Ünlü bir yaşam koçu olan Doktor Aşk'a ders vermek isteye Fırat birçok şey yaşayarak kendini bir Fransız restoranında bulur. Geçmişte de Fransız mutfağında oldukça iyi bir şef olan Fırat daha sonra restoranın sahibi olan Naz Soyluer'e hiç beklenmedik bir anda aşık olur. Yaptığı yemekler ile herkesi büyüleyen Fırat Şef ise tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını fark edecek. 

Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosu:
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolünü oynadığı dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler de yer alıyor.

Editör: Wan Haber