FOX TV ekranlarında içinizi ısıtacak çok tatlı bir romantik komedi dizisi geliyor! Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi hakkında daha çok detay kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı. Oldukça popüler bir oyuncu kadrosu olan ve konusu ile dikkatleri çeken Aşk Mantık İntikam isimli dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!

Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady isimli diziden uyarlanarak yapılan Aşk Mantık İntikam dizisinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Mantık İntikam dizisi konusu ile ekranların en popüler dizileri arasında yer almaya hazırlanıyor! No:9 Productions ve Medyapım imzalı dizinin yayın tarihi ise 11 Haziran Cuma saat 20.00 olarak belirlendi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir?
Garsonluk yapmakta olan Esra artık hayatın maddi ve manevi zorluğundan bıkmış ve mühendis Ozan ile mantık evliliği yapmıştır. Fakat bu evlilikte de maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığı için evliliğini sonlandırmıştır. Ozan'dan boşanan Esra ise büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Bir yazılım şirketi kuran Ozan çok zengin olur ve günlerden bir gün Esra ise o şirkette işe başlar.

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncuları:
İlhan Şen        
Burcu Özberk        
Burak Yörük            
Melisa Döngel            
Günay Karacaoğlu            
Zeynep Kankonde        
Süleyman Atanısev            
Mehmet Korhan Fırat        
Sevda Baş            
Ceren Koç            
Birgül Ulusoy            
Tarık Şerbetçioğlu            
Mehmet Yılmaz            

 

Editör: Wan Haber