Fox TV ekranlarında yepyeni ve sımsıcak yeni bir romantik komedi dizisi başlıyor! Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte romantik komedi dizilerde artışlar söz konusu oldu. Bunlardan birisi de yeni başlayacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Oldukça popüler oyuncuların yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinden ilk tanıtım kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı!

Güney Kore yapımı Cunnig Single Lady dizisinden uyarlanarak yapılan Aşk Mantık İntikam dizisinin yapımcılığını ise Med Yapım ve No Dokuz Productions şirketleri üstleniyor. Haziran ayında ekranlara gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor! Herkesin merakla beklediği dizinin tanıtımı kısa bir süre içinde yüz binlerce kez izlenerek trend videolar arasına girmeyi başardı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir?
Garsonluk yapmakta olan Esra'nın en büyük isteği aşk evliliği yapmaktır. Ancak aşk evliliği yapan anne ve babasının ilişkisinden korkan Esra yeni mezun olmuş ve iş bulmuş Ozan'la birlikte mantık evliliği yapmıştır. Fakat bu evlilikte de hem maddi hem de manevi zorluklar yaşayan Esra evliliğini bitirmişir. Ozan'dan boşanan Esra bir gün bir şirkette işe başlar ancak hayatının sürprizi o zaman yaşanır! Ozan bu yazılım şirketini açmış ve çok zengin olmuştur!

Aşk Mantık İntikam ne zaman başlıyor
Büyük bir heyecanla beklenen ve yaz aylarında herkesin içini ısıtacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın günü ve tarihi belli oldu. Aşk Mantık İntikam dizisi ilk bölümü ile 11 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında yayınlanacak!

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel , Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi isimler Aşk Mantık İntikam dizisi ile karşımıza çıkacak.

Editör: Wan Haber