FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisi bomba gibi geliyor! Romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça iddialı geliyor. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlanarak yapılan Aşk Mantık İntikam dizisi yeni sezonda en çok izlenen diziler arasına girecek mi?


Başrollerini Özge Özberk ve İlhan Şen'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizsinin yapım şirketi ise No:9 Productions ve Medyapım oldu. Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınan Aşk Mantık İntikam dizisinin ilk bölüm yayın tarihi ise kısa bir süre önce belli oldu. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesi oluştu bile!


Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor?
Büyük bir heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin ilk bölümünün yayın tarihi kısa bir süre önce belli oldu. Merakla beklenen dizinin birinci bölümü 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında yayınlanacak.


Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncuları kimler?
Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz


Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir?
Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

 

Editör: Wan Haber