Ramo dizisinin ilk bölümlerinden itibaren Halef karakteri ile Rüzgar Aksoy çok büyük bir dikkat çekti. Karakter oyuncusu olan rüzgar Aksoy Can vermiş olduğu bütün karakterlerle konuşturmayı hak ediyor. Ünlü oyuncu, Ramo dizisinde öncelikli olarak Sibel ve ailesinin fedaisi rolündeydi. Fakat hayatını mahveden kişinin Sibel’in babası olduğunu öğrendiğinde ise Ramo ile işbirliği yapmaya karar vermişti.

 Yeni sezonda artık Halef karakterli oynamayacak. Pek çok karakter gibi Halef’te artık geride kaldı. Ramo, yoluna başka isimlerle devam edecek. Fakat başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy’un bir başka dizi ile tekrar ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlandığı Bir kulis haberinden öğrenildi.

 Aksoy, Pazar akşamlarının Fenomen dizisi Rıza’nın oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Bu hafta 20 yeni bölümü ekranlara gelecek olan diziden Geçen hafta Fuat Ersoylu’nun hayatını kaybetmesi ile beraber karakteri oynayan Levent Can diziden ayrılmıştı. Yeni bölümde ise Rüzgar Aksoy diziye girecek fakat kimi oynayacağı Henüz belli değil.

Bir gazetecinin haberine göre rüzgar Aksoy’un arıza dizisine yeni katılım sağlayacak isim olduğunu açıkladı. Twitter uygulamasından Rüzgar Aksoy’un güçlü oyunculuk performansı ile arıza dizisinin dediğine dikkat çekecek olan bir karakteri olmaya aday olduğunu yazdı.

 Bu arada dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Nursel Köse’nin de dahil olması ile artık kadro yeniden şekillendi.

Arıza dizisinin yeni bölümünde Rüzgar Aksoy'u görmek mümkün!

Editör: Wan Haber