Türk dizi tarihinin en uzun soluklu projelerinden birisi olan Arka Sokaklar dizisi şimdiye kadar 575. bölümü öyle ekranlardaki yerini aldı.

Tam 15 sezondur dur durak bilmeden yoluna devam eden dizinin son bölümünü de bütün kişiler kategorisinde 9’lu reyting alarak 1. Olması önemli bir gelişme olarak tanımlandı.  Arka Sokaklar dizisinin 5 Şubat Cuma günü ekranlara gelecek olan 576 bölümden üst üste fragmanlar ekranları geldi.

Arka Sokaklar Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

  • Rıza baba ile ekibi, Arif müdür ile ilgili izlemiş oldukları bir görüntü üzerine büyük bir şok yaşayacaklar. Polis memuru sinem, Rıza baba ve Ekibine Arif müdür ile alakalı bir video izlettirir. Bu video, sosyal medya platformlarına yayılırsa Eğer Arif Müdürün mesleki hayatının sonuçlanacağı anlamına gelecektir. Arif, Bu yüzden Rıza babadan yardım isteyecektir. Rıza babanın ise eli kolu bağlı kalacaktır.
  • Servet'e çalışan terör şubesinin komiserlerinden Muzaffer, Mesut’u hedefi haline getirecektir. Kendi yüzünden şehit olmuş polislerin vebalini Mesut’a yıkacaktır ve diğer polisleri de ona karşı kışkırtacak. Ekip arkadaşlarının Şehit olmasına sebep olduğunu düşündükleri Mesut’u emniyetin otoparkında aralarında büyük bir arbede meydana gelir.
  • Bahar ise kendisine işkence edip kendisini ölüme terk eden Zafer ile sorgu odasında beraberdir. Kapıyı kilitleyip zafere kendisine çektirdiklerini intikamını alma peşindedir. silahını Zafere Doğrultan bahar, onu öldürmeye Kararlıdır. Sorgu odasının dışında da ekip arkadaşları onu engellemeye çalışacaktır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 5 Şubat Cuma akşamı Kanal D’de

Editör: Wan Haber