Her hafta sevilerek izlenen arka sokaklar dizisi oyuncuları kimler? Başrolde kimler var? Çekimlerin genellikle nerede yapıldığı merak konusu olmuştur?

Arka Sokaklar(Dizi)

Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. 16 yıldır (16 sezon) kesintisiz yayımlanan Arka Sokaklar, yayın yılı, sezon sayısı ve bölüm sayısı bakımından Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisidir.Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet Müdürü Rıza Baba olur

Çekimler

Dizi çekimlerinde tercih edilen iç mekan genellikle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Vatan caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'dür. Dış çekimler için tercih edilen bölgeler Avrupa Yakası'nda Beyoğlu ve Şişli gibi ilçeler, Anadolu Yakası'nda ise Kadıköy ve Beykoz ilçeleridir.Rıza Soylu (Zafer Ergin), 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur.

Arka Sokaklar Oyuncuları 

Mesut Güneri (Şevket Çoruh), ekibe ilk gelen Özel Harekât kökenli komiserdir.
Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir.
Engin Balkan (İlker İnanoğlu), 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür.
Selin Demirci (Oya Okar), Daha önce Narkotik Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir.
Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu), Daha önce TEM Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir.
Cemal Şahin (Yiğitcan Ergin), Komiser yardımcısıdır.
Ezgi Vural (Ela Yörüklü), Komiser yardımcısıdır.
Arda Atik (Tunç Oğuz), Komiser yardımcısıdır.
Emre Gürbüz (Oğuz Peçe), Komiser yardımcısıdır.
Aslı Atalay (Deniz Çatalbaş), Komiser yardımcısıdır

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

Editör: Wan Haber