Kısa bir süre önce Arka Sokaklar dizisinden izleyicilerine üzecek bir haber geldi! Yaklaşık 10 yıldır dizide Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'e hayat veren Onur Bay'dan gelen kötü haber dizinin tüm hayranlarını üzdü. Çocukluk yıllarından beri dizide yer alan ve rolü için emek veren Onur Bay'ın kararı herkesi yasa boğdu!

Kanal D'nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi tam 15 sezondur kesintisiz olarak yayın hayatına devam ediyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi gören Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık yaşanacak! Önümüzdeki hafta sezon finali bölümü ile ekranlara gelecek olan diziden önemli bir karakter ayrılıyor!

Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'e hayat veren genç oyuncu Onur Bay diziden ayrılma kararı aldı! Tam 10 yaşındayken Arka Sokaklar dizisinde oynamaya başlayan ve seyirciye kendisini sevdire Onur Bay senaryo gereği diziye veda edecek. Bu haber Onur Bay hayranlarını da çok üzdü. Genç oyuncunun başka bir dizi ya da film projesinden dolayı mı diziden ayrıldığı bilinmiyor.

Onur Bay kimdir?
16 Ocak 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan Onur Bay, ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır.  İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü kazanmış ve eğitimini burada tamamlamıştır. Oyunculukla çocuk yaşlardayken ilgilenmeye başlamıştır. İlk olarak 2005 yılında çıkan Köpek isimli bir dizi ile karşımıza çıkmıştır. 2006 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrolünü paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde Tekin Çoban karakteri ile karşımıza çıktı. Arka Sokaklar dizisindeki rolü ile büyük bir çıkış yapan Onur Bay, Çakallarla Dans filminde de rol almıştır.

Editör: Wan Haber