Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden bir ayrılık daha yaşanıyor! Geçtiğimiz günlerde dizide Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'e hayat veren genç oyuncu Onur Bay'ın diziden ayrıldığını sizlere duyurmuştuk. Tam 15 sezondur devam etmekte olan dizide bir ayrılık daha yaşanacak!

Sevilerek izlenen ve her bölümü hala büyük bir heyecanla takip edilen Arka Sokaklar dizisinden ayrılan diğer isim daha belli oldu. Dizide Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik de diziden ayrılma kararı aldı. Dizinin son bölümlerinde muhabir mesleğiyle uğraşmaya başlayan Zeliş zaman zaman babasının da yardımına ihtiyaç duymuştu.

Dizideki Zeliş rolüyle kendisini tüm Türkiye'ye tanıtan ve sevdiren Yüsra Geyik, ayrılık haberiyle tüm dizi izleyicilerini üzdü. Ayrıca güzel oyuncu şimdiden birçok yerden teklif almaya başlamış bile.

Yüsra Geyik kimdir?
21 Haziran 1990 yılında Samsun şehrinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitiminin ilk dönemini Samsun'da tamamlamış daha sonra ise ailesi ile İstanbul'a taşınmışlardır. Dördüncü sınıftayken tiyatro kursuna başlamış ve oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. Show TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde yer alan Yüsra Geyik böylelikle ilk tecrübesini kazanmış oldu. Ayrıca Yabancı Damat ve Afacanlar Kampı dizilerinde de yer almıştır. Yüsra Geyik, asıl çıkışını ise Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrolünü oynadığı Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteri ile büyük bir çıkış yapmıştır. Tam 15 yıldır Arka Sokaklar dizisinde yer alan Yüsra Geyik hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

 

Editör: Wan Haber