Türk dizi tarihinin en soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar tam 3 aydır dizi gündeminin en çok tartışılan projesi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Türkiye’nin en etkili ve en uzun soluklu yapımları arasında bulunan Arka Sokaklar dizisinde gerilim bir türlü bitmek bilmiyor. Arka planda meydana gelen olaylar ve durumlar herkesi şüpheye düşürmüş durumdadır. Milyonlarca izleyicinin ailecek izledikleri nadir dizilerden birisi olma özelliğini taşıyan, bugüne kadar herhangi bir RTÜK cezası almayan pek çok dizi arasında alan Arka Sokaklar ile ilgili ortaya atılmış olan bu iddia herkesi oldukça şaşırmış durumda. Peki Arka Sokaklar gerçekten yayından kaldırılacak mı? Arka Sokaklar niçin yayından kaldırılıyor? İşte bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede bu diziyi izleyenler incelendi. Hadi bakalım hep birlikte Buyurun okuyalım ve Arka Sokaklar’ın gerçekten yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ile ilgili bilgi edinelim.

Dizide En Son Neler Olmuştu?

  • Pınar karakterini canlandıran İpek Yaylacıoğlu diziden ayrılmıştı.
  • Volkan Komiser karakterinde oynayan Boğaç Aksoy diziden ayrılmıştı.
  • Aylin Komiser karakterine hayat veren Özlem Çınar projeden ayrılmıştı.
  • Eda rolündeki Beste Seyhan diziden ayrılmıştı.
  • Metin Çoban rolündeki Furkan Göksel diziden ayrılmıştı.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili son zamanlarda pek çok iddia ortaya atılmıştı. Özellikle de dizi ile ilgili sosyal medya uygulamalarında takipçiler, gerek senaryo gerekse de dizide oynayan oyuncuların birbirleri ile anlaşamadıkları ve senaristi ve yönetmene kadar olayların taşındığını dile getirmişler. Tüm bu çelişkilerin ve problemlerin gerçekten olup olmadığı ile ilgili merak duyan izleyiciler konunun bir neticeye kavuşmasını talep etmektedir. Bizlerde Arka Sokaklar dizisi ile ilgili bütün problemleri ve dizide, senaryoda ya da oyuncular arasında, yönetmen kadrosunda neler olup bittiğini bu makalede sizler için incelemeye çalıştık.

Yukarıda isimleri sayılan kişiler tek tek diziden ayrılınca aslında izleyici kitlesine hitap edebilen aktörlerin bu projeden ayrılmaları sonucunu gündeme getirmiştir. Durum böyle olunca Aslında dizi biraz sıkıcı hal almaya başladı. Senaristler, diziyi ayakta tutabilmek amacıyla çeşitli yol ve yöntemlere başvurmaya çalıştılar. Fakat bütün bu iyileştirme çalışmaları dahi Arka Sokaklar dizisinin yayından kaldırılması ile ilgili dedikoduların önüne geçmediği,  bundan sonraki süreçte bu internet sitesinden Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yeni bir gelişme olması durumunda sizlerle paylaşılacaktır.

Editör: Wan Haber