15 sezondur Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve ilgi ile izlenen Arka Sokaklar dizisinde Bahar Ayan karakterine can veren Merve Oflaz dizide de oldukça dikkat çeken başarılı bir performans sergilemeye devam ediyor. Bahar karakterinin başına ise çok kötü bir şey gelecek ki dizinin 22 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 574. bölümünde neler yaşanacak? Konu ile ilgili ilk detaylar gelmeye başladı.

Arka Sokaklar 574. bölüm fragmanı ile ilgili ilk görüntüler artık ekranlarda yayınlanmaya başladı ve Bahar’ın başına çok kötü bir olay geldi.

Ölüm ile boğuşan Bahar’a neler olduğunu herkes oldukça merak etmeye başladı. Ekip, Bahar’ın Başına gelen bu kötü musibetten dolayı yıkılmış bir haldedir. Bahar karakterine hayat veren Merve Oflaz’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı hususu Önümüzdeki bölümlerde netleşeceği açıklandı. Can Başak’ın canlandırmış olduğu Arif Müdürün de diziye geri dönmüş olması izleyicileri oldukça mutlu etmiş gibi görünüyor.

Peki Yeni Bölümde Neler Yaşanacak? İşte Detaylar Ve 574. Bölüm Fragmanı

Rıza Baba’nın ekibine jandarmadan bir telefon gelmiştir. Hüsnü, duydukları karşısında oldukça şaşkına dönmüş, Bahar ise yarı ölü bir biçimde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştır. Bahar’ın durumunu öğrenin Arif Ankara’dan acil bir şekilde İstanbul’a geliş ve olayda suçu olduğunu düşündüğü Hakan’a saldırır. Arif’in elinden Hakan’ı Rıza baba ve diğer ekip arkadaşları zor kurtarır. Hakan ise büyük bir üzüntü içindedir. Bu sırada Selin ise duygusal anlar Yaşıyor. Sırtında oluşan komplikasyonların acısını azaltmak amacıyla verilmiş ilaçlar sebebiyle kendisini Dizayn etmekte bayağı zorlanır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile Cuma akşamı 20:00’da Kanal D ekranlarında.

Editör: Wan Haber