Türk televizyonlarında dizi piyasasında en uzun soluklu projelerden biri olarak bilinen Arka Sokaklar dizisi tam 15 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi, Kanal D'nin Fenomen projelerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde bu akşam neler yaşanacağı ile ilgili merak ediyorsanız makalenin devamını okuyunuz...

Cuma akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde kurgu gereği dönemsel pek çok oyuncu, oyuncu kadrosuna dahil oluyor, Yine ayrılıyor... Dizinin yeni bölümlerinde de 3 yeni karakteri ekranlarda göreceğiz.

Kanal D ekranlarının, Erler film yapımcılığı ile ve Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz'un oturduğu, senaryosunu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar dizisine 3 yeni oyuncu daha katılım sağladı.

Arka Sokaklar 579. Yeni Bölümünde Hangi Yeni Oyuncular Olacak?

  • Emre Fakıoğlu
  •  Şekip Taşpınar
  • Neriman Uğur

Bu akşam ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Emre Fakıoğlu ile Şekip Taşpınar izleyici karşısına çıkacak.

Genç ve yetenekli oyuncu Emre Fakıoğlu Kanal D ekranlarındaki Arka Sokaklar dizisinde Halis karakterini oynayacak, Şekip Taşpınar ise Medar karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar, iyi reyting alan bir proje olmasının yanı sıra heyecan dalgası biçiminde geçiyor ve izleyiciler de tam 15 sezondur bu diziyi izlemeye devam ediyor.

Arka Sokaklar, 579 yeni bölümüyle bu akşam saat 2000 da Kanal D'de!

Editör: Wan Haber